5/22/2007

Soepkiekens - arabs : 0-24

Ondanks onheilspellende berichten op de OK-Boys website -Als we de twee laatste matchen winnen zijn we zeker van de tweede plaats in de rangschikking en spelen we de barragematchen op 9 juni.- konden ook de arabs nog op de eervolle 2de plaats eindigen, na de ongenaakbare Killer Beasts. Het enige dat de roze brigade moest doen was een serieuze korf goals maken in de laatste 2 wedstrijden. Gissingen leerden ons dat we zeker 18 goals in te halen hadden, te beginnen tegen... 4 soepkiekens!

Ook de OK-Boys hadden onlangs het geluk tegen een speler minder te kunnen uithalen, het was aan ons om nog beter te doen. Zonder reservespeler begonnen Leek, Kris, Nilly, Brendan en Rupert met de belegering. De Kiekens konden het nog een tiental minuten belopen, maar vanaf dan begon het doelpunten te regenen. De ruststand was 0-9 denk ik, met nog een pak kansen die niet benut werden.
In de 2de helft was er voor enige en trouwe supportster Elien nog minder te beleven: de arabs bleven na elk doelpunt jagen op een volgend, emotie- en harteloos de tegenstander afmattend. In andere omstandigheden zouden we er een leuke pot van gemaakt hebben, of zelfs een man minder opgesteld hebben, maar onder dat roze uiterlijk schuilen natuurlijk wel genadeloos trotse macho's die zo hoog mogelijk in de ranking willen eindigen. Goals dus, en véél !

Ik herinner me enkele goed uitgespeelde aanvallen, met één-twee's tot in de goal, ik herinner me vele matige afstandschoten waar er toch enkele van binnengingen, ik herinner me saves van Leekes om de nul te houden én een prachtig poortje met doelpunt van mezelf.
De juiste verdeling van de doelpunten wisten we zelf niet meer, maar het kwam ongeveer hierop neer: Bren 4, Nilly 4, Kris 5 en Ruup 9.
De overige 2 blijven collectief bezit omdat niemand ze met zekerheid kon opeisen.

Met nog één wedstrijd te gaan staan de arabs nu plots 4 doelpunten vóór op de OK-Boys, die ook nog eens 2 uren voor ons de Holsbeekse zaal moeten betreden. Aanstaande vrijdag om 21u zullen we dus weten hoeveel goals we moeten maken tegen de ongure kroegtypes uit Egenhoven, en dan zijn we zeker van de tweede plaats in ons eerste arabs-seizoen...
Het zou een feestelijke afsluiter moeten worden, dus iedereen naar Holsbeek, enkel Goof heeft een goed excuus (nog net door de vingers te zien, toch een dikke proficiat).

Geen opmerkingen: