5/01/2007

Rode Ster Vlierbeek - Arabs

Scoren is wat we de laatste wedstrijden nog moeten doen. Als we tweede willen worden (en zo een gunstige positie willen verwerven voor de eindronde) moet het doelpuntensaldo omhoog. In de heenmatch wonnen we al eens met 13-0 tegen RS Vlierbeek (onze hoogste score van het seizoen) en toen we hoorden dat de spelers van RSV bijna allemaal een namiddagwedstrijd in de benen hadden, leek niets ons in de weg te staan naar een monsterscore. Daarom werd voor de wedstrijd tegen RS Vlierbeek weinig over tactiek gesproken. Het opzet was om zeker met meer dan 10 doelpunten verschil te winnen. Na de eerste helft was dat doel al bijna bereikt, met een droge 9-0 score op het bord. Na de rust hoopten we dat aantal te verdubbelen, maar de organisatie werd een beetje uit het oog verloren. Het resultaat was een veel mindere helft waarin we nog amper vier keer wisten te scoren. Einduitslag 0-13 en geen enkele reden om te klagen, temeer omdat de jongens van RSV heel sportief bleven en daarenboven van nature de sympathie zelve zijn.

Doelpunten:
Assists:

1 opmerking:

Ruup zei

waar blijft het verslag van sportschuur? dan maken jullie is veel goals en schrijft niemand iets... (duurt 5 minuten)