5/04/2007

Dorpskroeg - Arabs

Het zijn zo van die dagen dat je moet schrapen om aan 5 man te geraken voor een wedstrijdje. Maar uiteindelijk was het dan toch gelukt: Leekalicious, B-boy, Sean, Nilly en El Giso waren present. Onze missie was duidelijk voor deze wedstrijd tegen de Dorpskroeg uit Egenhoven: 11 keer scoren om gelijk te komen met de OK-boys qua doelsaldo.

Eerste opmerking: de mannen van Egenhoven spelen allesbehalve in Egenhoven, maar 10 kilometer verder via een hatelijke kronkelweg. Nu ja, geen probleem voor de immer tijdige Arabs.

De arabs zelf starten sterk en slaagden erin vaak leuke combinaties aan de dag te leggen zodat de eerste goals al snel vielen. De dorpskroeg slaagde er af en toe in om snedig uit te breken, maar de Arabs bleken keer op keer paraat.

In de tweede helft viel het heuglijke moment dat de 0-11 gescoord werd, en een zucht van verluchting ging door de zaal. Het werd nog 0-12, tot in de allerlaatste minuut, de Arabs een steekje lieten vallen, en de Dorpskroeg nog kon tegenscoren.

De Arabs waren niet malcontent gezien de situatie met z'n vijven, en we stonden weer op gelijke hoogte qua doelsaldo (een van de factoren waarmee rekening wordt gehouden bij gelijk aantal punten).

Groot was de ontgoocheling dan ook wanneer enkele dagen later we het nieuws vernamen dat de OK Boys hadden uitgehaald met 24-4...weeral op achtervolgen aangewezen. Maar we hebben een specifiek doel voor ogen, en dat is wel een uitdaging.

Volgende wedstrijd: Arabs - Salvascore, dat belooft pittig te worden !

1 opmerking:

nilly zei

+++ OK BOYS INJURY BLOW +++

Bericht van 02/05/07 :

Slecht nieuws over onze topscorer : Andy heeft zich geblesseerd op't werk en is meerdere weken out. Wellicht haalt ie ook de eventuele promotie-matchen NIET !!!