1/08/2007

Rapid Tikkie Terug - arabs 0 - 8

De arabs-connectie ging vandaag op zoek naar de achtste opeenvolgende overwinning en voor de eerste keer dit seizoen was dat tegen een ploeg waar we al eens tegen gespeeld hadden: RapidTikkie Trug (RTT).



Door allerlei verplichtingen op verschillende plaatsen, druppelden de roze helden maar net op tijd de sporthal van Lubbeek binnen. De start was dan ook ‘heel voorzichtig’ tot ‘matig’ te noemen, met wat onnauwkeurige passes en slecht positiespel tot gevolg. Het moet bijna traditie worden, maar de openingsgoal was een owngoal van de tegenpartij, op voorzet van Jente. Op de eerste échte arabs-goal moest de aandachtige Daphné maar liefst twintig minuten wachten. Jammer genoeg was het dan ook nog een frommelgoal van jewelste. Nicky speelde de bal op Rupert die zwaar uithaalde en de thuiskeeper wat grabbelend achterliet. De sympathieke man kon de bal alleen nog tergend langzaam over de lijn zien rollen.



Amper enkele seconden later zette Nicky een mooie één-twee op met Rupert en punterde de bal lekker hard binnen. 3-0.



Omdat Leekens zich een beetje begon te vervelen in zijn goal, besloot hij maar assists te gaan uitdelen. Nog voor de rust wandelde hij tot over de middenlijn, om dan leep naar Rupert te passen, die zich kon loswerken en van dichtbij beheerst binnenduwde.



Net ná rust besloot Leekelicious het nog eens over te doen en gooide zomaar eventjes 50 yards quarterback-style naar Rupert, die Kluivertgewijs de bal uit de lucht haalde en in den draai de uitgekomen keeper kon passeren.



Het was ook Ruup die voor de mooiste goal van de wedstrijd zorgde. Hij werd door Jente alleen op doel afgestuurd en lobde de bal enig mooi over de keeper - via de deklat – binnen.



Jente compenseerde al dat moois door voor een COMPLEET LEGE goal nog in het zijnet te trappen, een bijna onmogelijke opdracht voor iemand die een beetje kan voetballen. Waarom hij dan toch in het zijnet trapte? Vraag het hem zelf als je hem tegenkomt, ik weet het niet.



Toch was er vandaag nog tijd voor “eerst-keertjes”. Gijs, die nog droog stond, kreeg de bal van (opnieuw) Jente, fakete een draai en schoot staalhard overhoeks binnen. Mooie binnenkomer Gijs.



Voor de wedstrijd gedaan was, wist ook de voorzitter nog een duit in het zakje te doen. Volledig in de geest van “eerste-keertjes” ging hij een man voorbij en kapte zich langs de tweede door, om dan overhoeks over de grond binnen te schuiven.



Door de nul te houden, komen uw aller arabs dichter en dichter in de buurt van de titel ‘Beste Verdediging van Reeks 4A”, die nu nog in handen is van Café Schopschuur Wilsele.




Avanti!

6 opmerkingen:

Peter zei

Super coole pictures !!!

Mega bedankt, Daphné , toffe foto's!

Ruup zei

Vette actiefoto's !!!
heel het wedstrijdverloop in beeld ongeveer... Coolio !

Anoniem zei

thanx! Ben blij dat er tussen de 105 foto's toch enkele goeie tussenzaten ;) Het was dan ook een toffe match jongens, goed gedaan!

mangisa zei

Te zien aan de overdreven kromming in mijn rug heb ik nog nooit zo hard op een bal getrapt. Sterk!

nilly zei

Op diezelfde foto zien we jente trouwens schalks gebruik maken van die overdreven kromming om meteen naar gijs' kont te grijpen....

Anoniem zei

Wie had gedacht dat er van ons ooit nog actiefoto's op het net zouden verschijnen... Leuk gedaan.
CU in de terugmatch.

Peter (die "sympathieke man" in het doel van RTT :-)