1/22/2007

Het Verstand Van Stal 2007

"Een gezonde geest in een gezond lichaam." Als het ene het andere versterkt, kunnen de Killer Beasts vrijdag beter op hun hoede zijn. Waarom?

Op vrijdag 19 januari vertrok een afvaardiging van de arabs richting Stal, Beringen om daar aan een kwis mee te doen van de lokale voetbalploeg, alwaar enkele oude vrienden van onze voorzitter voetballen. De intellectuelen van dienst waren (vlnr) First Lady Ellen, Voorzitter Kris, Geheim Wapen Tristan en Doelpuntenbom Rupert. Op voorhand werd gehoopt om ergens in de top tien te eindigen. Er waren namelijk dertig ploegen. Omdat op zo'n evenementen meestal ook wat 'professionele' kwissers aanwezig zijn, bleven we bescheiden en hoopten we op een ontspannende avond (met consumpties aan 1 euro lukte dat trouwens aardig).

Na de eerste tussenstand kregen we te horen dat we zo maar even op de eerste plaats stonden. Ongeloof ...
Tussenstand 2: eerste.
Laatste tussenstand: eerste met 15 punten voorsprong op de tweede.
Eindstand? Zie comments.

De prijs voor onze prestatie was een gigantische mand met etenswaren! Goede organisatie trouwens, van die jongens in Stal.

6 opmerkingen:

k.scisers zei

1. Arabs 173
2. Splendid 160
3. Buffalo Boys 160
4. Slim slimmer slimst 152
5. Alfatech 152
6. De Sterrekes 152
7. Team Oscar 147
8. De Oldies 141
9. Bèrkes vrienden 138
10.Bende van de boskapper 135
...

Gratts zei

Een jaar lang Het Verstand Van Stal ! 2007 is NU al geslaagd.

mangisa zei

bravo!

Ruup zei

de arabs wisten bv het smurfenlied aan te vullen, ze wisten dat de blauwe vinvis de langste penis heeft en dat Piet Veerman in 1987 naar huis zeilde
Bigups to Stal !!!

Gratts zei

De Arabs wisten niet dat de laatste Elfstedentocht plaatsvond in ´97. Of toch?

Peter zei

verheuig, verheug, 5 maal verheug !

Proficiat jongens, dat hebben jullie excellent gedaan. Trouwens sympathiek dat jullie de voorsprong enigszins binnen de perken hebben gehouden, jullie waren immers te gast in het verre limburg.

En nu iedereen gefocust op vrijdag !!