2/27/2007

Nova Stars - arabs: 5-4

In het kort, we waren fysiek onmachtig en vooral héél ongelukkig op bepaalde momenten. Zo schiet Rupert 5x op de paal en ook Brendan 2x en nog iemand, 'k weet het niet meer. Zo komt de tegenstander alweer gelukkig op voorsprong na een bizar (of ingestudeerd, je weet nooit) nummertje, een kaats via een rug en de bal pardoes in iemands voeten.
Op een bepaald ogenblik staan we al 3-1 achter, tegen het spel in, met enkel een strak schot van Kris dat niet tegen de paal vloog. We waren dus de betere ploeg, maar de Nova Stars bleven goed georganiseerd en compact spelen. Om zo'n ploeg te verslaan moeten we dus véééél meer bewegen, zelfs al hebben we een knieblessure (ja een excuus) of oranje schoenen.
Het werd 3-2 door een schot met links van Ruup, dan 4-2 via een gigantische dekkingsfout van de arbs, netjes afgewerkt wel van de mannen !

Met nog kleine 10 minuten te gaan waren we teruggekomen tot 4-4 dankzij een koele B-Boy op de tegenaanval, door de keeper zijn benen, en Rupert na een schitterende ééntijdsaanval met Kris als uiteindelijke aangever. Rustig bleven we op zoek naar de winnende treffer, maar zoals reeds gezegd, zonder het nodige (s)loopwerk. De verdediging kon aldus stand houden, en zelfs onverdiend winnen door een fantastische lobgoal van op de eigen helft, recht in de haak. Een Arabs-eindoffensief leverde geen goal meer op, al stond de paal dus wel een hele avond in de weg.

Nog even melden dat de Nova Stars een zeer vriendelijke en sportieve tegenstander was, een verademing in een land vol potige smurfen... Volgende afspraak thuis tegen Sportschuur Wilsele !

1 opmerking:

Ruup zei

blijkbaar was die dekkingsfout de laatste goal, en de lob de voorlaatste