11/14/2006

arabs - Rode Ster Vlierbeek : 13-0

(klik om te vergroten)

Arabs: Peter, Rupert, Kris, Brendan, Nicky, Igor, Willem
Supporters: Lien, Nienke, Ellen, Eef, Joke, Daphné, Jente, Karolien


Na Allerheiligen en Allerzielen op respectievelijk 1 en 2 november, mochten we ook op 3 november van een hoogdag spreken. Het werd al snel duidelijk dat de arabs hun doelpuntensaldo op een andere hoogte wilden brengen.

De tegenstander wou goed meevoetballen en ging zeker niet voor hun eigen doel liggen, iets wat we bij andere ploegen in eerdere wedstrijden wel al zagen gebeuren. Door vroege druk van de rozigen, werd Rode Ster gedwongen om foutjes te maken. Dat de arabs in een begenadigde dag waren, werd al rap duidelijk door de efficiënte afwerking.
Over het juiste scoreverloop gaan we hier niet in detail treden om de simpele reden dat ik de helft al vergeten ben. In de beginfase stonden vooral Brendan en Rupert aan het kanon, met assists van Nicky en Rupert. Igor liet ook even zien dat als iemand het aandurft om hem een duw te geven, dat genadeloos afgestraft wordt met een kurkdroge knal in de haak. Toekomstige tegenstanders wezen gewaarschuwd! Dat het aan de rust al 7-0 stond, was geen mirakel, maar eerder een logisch gevolg van het geleverde spel.



In de tweede helft was het de beurt aan Willem 'Zie-Me-Moonwalken-Op-Parket' Schoenaerts om de show te stelen. Zonder enige grip schaatste hij alleen op de keeper af om dan - bedoeld volgens hem - de bal via de keeper te laten opwippen en hem daarna rustig met het hoofd binnen te leggen. Respect. Een ander noemenswaardig feit waren de eerste twee doelpunten van onze Gerespecteerde Voorzitter.
Door al dat geleuter over het offensieve vergeten we nog bijna te vertellen dat er ook best goed verdedigd werd, met name door ons aller icoon P.Leekens, die enkele memorabele reddingen uit zijn mouw schudde en zowaar een prachtassist op zijn naam mag schrijven. Toch gaat Rupert met het meest krediet lopen. De cijfers tonen aan dat hij met vier goals en drie assists terecht tot man van de match mag worden uitgeroepen.



Duizend kusjes ook voor onze fantastische supporters (de arabettes? arabinas? arababes?...) die van een saaie sporthal een kolkende arena maakten!!!

2 opmerkingen:

Ruup zei

manman, gelukkig heb ik mijne 15 teruggevonden... zo'n 'small' is geen zicht op ne meternegentig
voor de rest goei foto's, zeker van onze wegkijkende dames !!

Peter zei

puikpuik!

mooi verslag beste KayCee.

Met grote dank aan de supporters!! Uw aanwezigheid werd uitermate geapprecieerd!!

Toedels