5/31/2006

Ad Fundum


Tot nu toe hebben the arabs vijf totaal verschillende ploegen voorgeschoteld gekregen, en allemaal werden ze met de billen bloot terug naar huis gestuurd.

Vandaag was het Judgement Day voor De Funkers. Na een goede eerste helft waarin Jonni Gratts 'on fire' was en een héél goed begin van de tweede helft (met prachtige combinaties), slaagden de moedige Funkertjes er toch nog in om de schade te beperken. 6-5 werd het, en om eerlijk te zijn kwamen we nooit écht in de problemen.
Een mooie dankuwel aan aartsvijand Brakke Brut (van de Bevers) om de arabs wat oosterse gevechtstechnieken bij te brengen. Zijn prachtdoelpunt (achter het steunbeen binnen!) zal ons voor altijd bijblijven. RESPECT!

Wetende dat er nog aardig wat talent niet bij was - Ruup, Igwaar, B-Boy, kid fear en sluitstukmonument Leekylicious, om maar wat te noemen - kunnen we stellen dat we in alle omstandigheden een sterke bank zullen hebben.

Doelpunten van Jonni Gratts 3x, J-Sean 1x, Nilly 1x en gastspeler/Bever Brakke Brut 1x

6 opmerkingen:

Gratts zei

Wie goed kijkt herkent ook de virtuoze Paint-skills van Gratts in de afbeelding!

Ruup zei

Na al die ho's die we ondertussen huilend achtergelaten hebben kunnen we met recht en rede zeggen dat wij de enige echte P*I*M*P*S van het zaalvoetbal zijn !!!

Peter zei

mannen, nen dikke chapeau!
Ik zat heel de avond met m'n gedachten in de rijschool!

Mercikes brakke om bij te springen !

Cheerio dudes, tot de volgende!

Peter zei

Trouwens, übervette fotosoep-skills Gratss! Dubbele Ownage!!

nilly zei

Brakke had eindelijk zijn klompen uitgedaan! bravo!!

mangisa zei

puik! En dan nog wel 3 vette schijven van Gratts...De ambiance komt erin!